Jučer je na Facebook stranici KK Nova Gradiška osvanuo status u kojem vodstvo kluba priopćava kako košarkaški klub prestaje s radom.

-S današnjim danom Košarkaški klub Nova Gradiška prestaje s radom.
Ova odluka nije donesena preko noći i ishitreno. Naime, treneri kluba više nisu u mogućnosti obavljati ovaj posao zbog svojih privatnih obaveza i nažalost se više ne bi mogli posvetiti ovom klubu koliko bi to trebalo. Sav rad u klubu je bio obavljan volonterski. Svim klincima koji su trenirali u našem klubu želimo puno sreće u daljnjem životu i sportskoj karijeri. Ako vam možemo bilo kako pomoći ili ako vam je potreban savjet uvijek smo tu za vas. Hvala svima koji su bili uz nas i koji su nas podržavali. – napisao je Deni Remenar, predsjednik kluba

Razočarani su brojni roditelji i njihova djeca koja su trenirali u ovom klubu. Tugu i razočaranje, ali i neodobravanje odluke iznosili su u komentarima ispod Facebook statusa.

Tužna je ovo vijest ali i loša slika za novogradiški sport, koji je u zadnjih mjeseci bio u uzlaznoj putanji. Rukometaši, nogometaši, odbojkašice, tenisači, čak i ovi mladi košarkaši te brojni drugi sportaši grada postizali su prethodne natjecateljske sezone zapažene rezultate. Nova Gradiška bila je domaćin brojnim natjecateljskim, prijateljskim i memorijalnim susretima. I sam KK Nova Gradiška iza sebe je ostavio traga ovogodišnjim jakim međunarodnim memorijalnim turnirom za “Đoku”.

Tko će li mlade košarkaške talente, sada već bivše članove Košarkaškog kluba Nova Gradiška u buduće trenirati, pitanje je sada?

kk ng

Komentari
Prethodni članakZašto je održana izvanredna sjednica Gradskog vijeća Grada Nova Gradiška?! / foto
Sljedeći članakMAMURNI KUMOVI 2 PETAK, 25. 8. U 20, 00 SATI DOM KULTURE