Učenik Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška Boris Agić sa svojim mentorom Marijanom Vukom sudjelovao je na “Worldskills Croatia 2023” natjecanju u disciplini mehatronika gdje je osvojio 5. mjesto.

Na natjecanju su se rješavali zadaci iz četiri modula: pneumatika, elektropneumatsko relejno upravljanje, elektropneumatsko upravljanje PLC-om i modularni proizvodni sustav upravljan PLC-om.
Čestitke na postignutom uspjehu!

Od 10. do 12. svibnja održano je Državno natjecanje učenika strukovnih škola – „Worldskills Croatia 2023“. Industrijsko obrtničku školu Nova Gradiška predstavili su Andrej Muić i Marko Mišić (3.a) s mentorom Damirom Kudrom te Petra Dokuzović (3.p) s mentoricom Kristinom Brkić.
Andrej Muić i Marko Mišić osvojili su TREĆE MJESTO NA DRŽAVNOM NATJECANJU u disciplini Kućne instalacije (instalater grijanja i klimatizacije), a Petra Dokuzović osvojila je SEDMO MJESTO NA DRŽAVNOM NATJECANJU u disciplini Prodajne vještine.
Komentari
Prethodni članakBRZI I ŽESTOKI 10: Večeras u kinu pogledajte posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih globalnih franšiza u kinematografiji
Sljedeći članakŽupa Jug: Biskup Antun čestitao trostrukim nacionalnim pobjednicima vjeronaučne olimpijade