Kada je prošle godine završena izgradnja teniskih terena na Slavči, a nakon toga i otvoreni za korištenje, počela se nadzirati slika onoga što dolazi. Bio je to samo početak onoga što očekuje stanovnike Slavče, kao i cijele Nove Gradiške. Nakon teniskih terena, niknulo je dječje igralište, a ovih dana završavaju se radovi na nogometnom igralištu s umjetnom travom. 

Radovi na nogometnom igralištu započeli su još u travnju, međutim prema izjavama izvođača radova, zbog učestalih i obilnih kiša nisu  se mogli obavljati poslovi, a rokovi za završetak radova su se produljili. Kaže poslovica “Strpljen spašen”, pa su tako s konačnim dolaskom ljepšeg vremena i radnici ubrzali radove.

Trenutno je postavljena umjetna trava, tribine su u fazi priprema za montiranje sjedalica, a do kraja mjeseca planira se i postavljanje ograde. Nakon nogometnog igrališta u planu je i izgradnja terena za uličnu košarku, boćarskog igrališta, a kao šećer na kraju bit će izgradnja svlačionice sa sanitarnim čvorom i zdravljakom. 

Tako će Nova Gradiška dobiti pravi mini sportski centar na Slavči, koji će zasigurno obradovati sve stanovnike našeg lijepog slavonskog grada.

Komentari
Prethodni članakU Njemačku se lani uselilo više od 50.000 Hrvata
Sljedeći članakOdržana sjednica ‘Koordinacije gradonačelnika i načelnika općina sa županom’