SRETNI LJUDI
SRIJEDA, 3. 4. U 20:00
KAZALIŠNA PREDSTAVA – DOM KULTURE
CIJENA ULAZNICE 10 EUR
*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EUR

S veseljem najavljujemo kazališnu predstavu „Sretni ljudi“ koja će se održati u srijedu, 3. travnja s početkom u 20:00 sati, u Domu kulture. U romantičnoj komediji glume velika imena hrvatskog glumišta: Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Siniša Popović i Mladen Čutura. Ova će vas predstava opustiti, vratiti osmijeh na lice i učiniti vam život ljepšim.

Autorica dramskog teksta napisala je da je ovaj komad posvećen kazalištu.

Radnja se događau kazalištu tijekom predstave. Publika gleda publiku koju glume glumci. Autorica sama kaže kako se ovim tekstom otvara pitanje zašto se ne znamo približiti jedni drugima i zašto nam je tako teško savladati umijeće življenja. Predstava je prožeta humorom pa je tako humor( kojeg snažno, cjelovito i umjetnički nadahnuto dočaravaju glumci) put koji vodi rezultatu komedije.

„Humor nas povezuje i to u trenu, najbrži je put za otvaranje tema koje su nam često preteške ako im pristupimo ozbiljno“, kaže autorica o svom dramskom tekstu.

Predstava Sretni ljudi su unutarnji monolozi, a njeni glumci zorno će interpretirati stanja: Čovjeka koji kasni na predstavu, Sretnog čovjeka koji priča o braku, zabludi, razočaranju. Muškarca i žene koji razmišljaju o kompromisima u životu. Male biljeterke koja sanja o mjestu intendantice, razmišlja o seksualnom iskustvu. Nervozne žene koja priča o sreći u malim dozama. Žene koja je uranila na predstavu i Finog dečka koji je nesretan zbog kraja jedne velike ljubavi. Sedam priča utjelovljenih u kazališnu predstavu jamačno će kod publike izazvati osjećaj znatiželje, jer će u likovima prepoznati ljude iz svoje blizine, okružja ili će se sami prepoznati u nekim situacijama.

Tekst: Nina Mitrović
Režija: Zoran Mužić
Scenograf: Miljenko Sekulić
Glazba: Nenad Brkić
Kostimi: Marita Ćopo
Glume: Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Siniša Popović, Mladen Čutura

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na tel. 035/637-799

Komentari
Prethodni članakSvjetski je dan šale
Sljedeći članakObavijest o preventivnoj deratizaciji na području Grada Nova Gradiška