Radovi na vrtiću “Radost” u Novoj Gradiški u završnoj su fazi.

– U tijeku su radovi na preseljenju u novi vrtić, selimo igračke, didaktičku opremu i inventar. Tehnički je pregled prošao, sve su suglasnosti dobivene i za desetak dana krećemo s radom. Ja vjerujem da će djeci, a i nama odgojiteljima biti nadasve ugodno raditi u novim prostorima – ističe ravnateljica Dječjeg vrtića Nova Gradiška Vera Trobić.

Novouređeni će vrtić biti opremljen u skladu sa svim pedagoškim standardima.

– Ovdje će boraviti djeca od godinu dana do polaska u školu. Sobe su opremeljene, a potrebno je još opremiti i polivalentnu dvoranu. Nadam se da ćemo naići i na dobru volju roditelja i donatora, pa kada se preselimo nastojit ćemo ostvariti suradnju i kontakte s njima kako bi je opremili. Želim zahvaliti prije svega svojim kolegicama, donatorima, Gradu i svima koji su pomogli da konačno dođemo do svoga cilja. Dio su nam opreme poklonili i naši prijatelji iz njemačkog grada Herzogenauracha, a vjerujem da neće ostati samo na tome.

Vjerujem da nije vrijeme za velike kupovine, bitno je iskoristi ono što imamo, dobili smo kuhinju i dio inventara, tu su i donacije za zavjese. Malo po malo, idemo naprijed. Osobno kao ravnateljica, čovjek i prije svega odgojitelj zaista sam sretna što smo nakon tri godine dočekali da se vratimo u svoj prostor, na radost svih nas – dodaje Trobić.

 

no images were found

Komentari