Vjerujemo da ideju za ukusan ručak za danas već imate, ali jeste li razmišljali iznenaditi ukućane nečim totalno drukčijim, a opet ukusnim dodatkom trpezi? Ako niste, razmislite, posebice ako vam je ostalo mrkve za juhu ili prilog. Iskoristite ju i napravite slani i zdravi namaz koji će oduševiti svakoga!

Kako? Jednostavno, slijedite upute…

Sastojci:

5 velikih mrkvi
3 češnja češnjaka
Maslinovo ulje
Voda
Sol
Papar

Priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Dok se pećnica grije, narežite mrkvu na kolutiće i očistite češnjak. Stavite povrće na lim, dodajte začine i ulje te promiješajte da se začini prožmu.

2. Pecite oko sat vremena, a kada je mrkva omekšala izvadite, pričekajte da se ohladi i izblendajte. 

Poslužite uz prepečeni kruh, krekere, čips i uživajte! 

Komentari
Prethodni članakJoš ništa od obnove sportske dvorane Elektrotehničke i ekonomske škole
Sljedeći članakSnježna idila, ali “ledeni” problemi / fotogalerija