Na službenoj stranici U OŠ ”Mato Lovrak” stoji vijest o tome na koji ih je način ove godine posjetio sveti Nikola, a vijest prenosimo u cijelosti: 

Iako se trenutno zbog koronavirusa mnoga događanja odgađaju ili otkazuju, sveti Nikola nije zaobišao učenike razredne nastave. Nije mogao ući u razrede kao svake godine do sada, pa je djeci poslao poruku putem videozapisa. Sveti Nikola je učiteljicama predao bombone koje će podijeliti mališanima i rekao da mora požuriti dalje jer ga još mnoga dobra djeca čekaju a posebno njegove darove u čistim čizmicama.

Učenici 6. A razreda izradili su likovne radove povodom blagdana Svetoga Nikole, a igrokaz o svetom Nikoli pripremili su i uvježbali: Tatjana Basarić, Juraj Matijević, Iva Mikić, Marin Mikić, Mislav Šapina, Matea Librenjak, Tara Ćorković,  Melani Filipović, Sven Tokić i Lovro Brkan. Video projekcija spomenutog igrokaza namijenjena je učenicima razredne nastave, a možete je pogledati na poveznici ispod teksta. 

https://carnet-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/andrijana_petrovic1_skole_hr/EfYUn7hVn_5Hr3Uhhu9PQ30B5DFn0aSSQ-CRq6-WsZrlUw?e=LRgnuM       

Komentari
Prethodni članakDanas je Sveti Nikola: Evo zašto donosi darove baš u dječje čizmice
Sljedeći članakPokrenuta božićna akcija za djecu iz doma u Lipiku