Na projektu Pružanje socijalnih usluga za najranjivije skupine u zajednici u Općini Staro Petrovo Selo nastavljaju s redovnim aktivnostima i u mjesecu studenom.

– Osim što smo sudionicama i sudionicima projekta osigurali kvalitetne i pouzdane uvjete koji uključuju sigurno izvođenje projektnih aktivnosti, poput mjera predostrožnosti i opreza poduzetih u cilju sprječavanja širenja virusa COVID-19, pobrinuli smo se da im redovito pružimo uslugu brige o zdravlju. Navedena aktivnost pokazala se iznimno korisnom jer osim svakodnevnog poticanja društvene interakcije i tjelesne aktivnosti, osobama starije životne dobi važno je jamčiti sigurnost u vidu zdravstvenih pregleda poput mjerenja krvnog tlaka i razine šećera u krvi. Time smo ostvarili potrebnu razinu cjelovitosti pruženih usluga, na temelju koje nastavljamo s provedbom ostalih aktivnosti – kaže načelnik Općine Staro Petrovo Selo Nikola Denis.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 1.499.767,78 kn.

Intenzitet potpore je 100%

 

Komentari
Prethodni članak127 novooboljelih osoba od COVID-19 u protekla 24 sata
Sljedeći članakNaša pozitiva: U novogradišku bolnicu uloženo preko 80 milijuna kuna, uređuju se sale, uskoro završetak energetske obnove