Stravičan zločin dogodio se jutros u Novskoj. D.G. (54) dočekao je, oko osam sati, svoju suprugu B.G. (39) ispred butika kojeg ona vodi na novoj tržnici u Novskoj te ju usmrtio, nakon čega se udaljio automobilom te izvršio samoubojstvo. – piše Večernji list

Supružnici su imali razmirica, a unazad 20-ak dana suprug je dobio i sudsku mjeru zabrane prilasku B.G.  Supruga je prijavila D.G. za nametljivo ponašanje, a sud izrekao zaštitnu mjeru koju je ubojica prekršio. Kako neslužbeno doznajemo, za D.G. suprugin mu nije prvi život kojeg je oduzeo. Prije 15-ak i više godina usmrtio je u tučnjavi jednog muškarca zbog čega je bio osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu koju je i odležao. Izgleda da je ove srijede sačekao svoju suprugu da otvori butik, ušao unutra i usmrtio je te pobjegao automobilom.

Iz susjednih lokala čuli su da se nešto zbiva no kad su došli pronašli su samo mrtvo tijelo 39-godišnjakinje. Policija je, zbog ranijih razmirica, odmah posumnjala na supruga te su nakon kraće potrage i njega ubrzo pronašli mrtvog, nakon što je izvršio samoubojstvo.

Komentari
Prethodni članakOpćina Vrbje sufinancirat će smještaj djece u dječjem vrtiću s 1.500,00 kuna
Sljedeći članakPomoć mladim obiteljima u općini Okučani