TESTOSTERON

PONEDJELJAK, 15. 4. U 20:00

DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE 10 EUR

*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EUR

Na kazališne daske stiže nam urnebesna predstava „Testosteron“. Komedija Andrzeja Saramonowicza postala je kazališni hit te je proglašena najboljom suvremenom poljskom komedijom. Redatelj Jasmin Novljaković i glumci: Enes Vejzović, Sven Šestak, Hrvoje Klobučar, Filip Križan, Ivica Pucar, Ivan Simon, Ivan Grčić/Matija Gašpari dio su spektakla koji ne smijete propustiti.

Vjenčanje iz pakla. Mlada je pobjegla. Mladoženja kipi od bijesa, ali stolovi su već postavljeni i divlja svadbena gozba na kojoj su samo muškarci počinje. Sve u svemu, luda noć.

Je li život podređen razumu, osjećajima ili smo radije robovi biologije? Upleteni u začarani krug požude, egoizma i želje za ljubavlju, pateći od usamljenosti, možemo li postići sklad sa suprotnim spolom i sami sa sobom? Ovo su neka od brojnih pitanja s kojima ćemo se suočiti nakon gledanja hormonske komedije Andrzeja Saramonowicza Testosteron. Iako to ništa ne najavljuje, autor nas stavlja uza zid svima važnih problema koji se tiču našeg bića, seksualnosti i mjesta u svijetu. On to čini zabavljajući publiku od prve do posljednje scene, bez pada forme ili usporavanja.

Režija i scenografija: Jasmin Novljaković

Igraju: Enes Vejzović, Sven Šestak, Hrvoje Klobučar, Filip Križan, Ivica Pucar, Ivan Simon, Ivan Grčić/Matija Gašpari

Kostimografkinja: Jasminka Petek Krapljan

Autor glazbe: Mario Mirković

Produkcija: Ludens teatar & Teatar EXIT & Kulturni centar Osijek

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na tel. 035/637-799.

Komentari
Prethodni članakNK Sloga sutra dočekuje drugoplasirani NK Tomislav (DA)
Sljedeći članakDroga u paketu; u Gornjim Bogićevcima upravljao pod zabranom te mu privremeno oduzet automobil