BICIKLISTICA TEŠKO OZLIJEĐENA

U prometnoj nesreći, koja se dogodila15. listopada, u 19.50 minuta, u Mašiću, teško je ozlijeđena biciklistica. Policijski službenici su očevidom utvrdili, da 23-godišnji mladi vozač (s 0,12 promila alkohola u organizmu), osobni automobil kojim je upravljao, nije držao na sigurnosnoj udaljenosti prilikom pretjecanja bicikla, tako da ne ugrožava ili ometa drugog vozača. Pritom je došlo do udara osvrtnog zrcala automobila u ruku 54-godišnje biciklistice (na sebi imala reflektirajući prsluk, te je bicikl bio propisno osvijetljen), a koja je potom izgubila nadzor nad upravljačem i pala na kolnik. U prometnoj nesreći 54-godišnjakinja je teško ozlijeđena, te je nakon pružene liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

NOVOGRADIŠKI POLICAJCI ZAPLIJENILI 8 KILOGRAMA INDIJSKE KONOPLJE

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, operativnim radom na terenu došli su do saznanja o počinjenju kaznenog djela iz kriminaliteta droga, za koje sumnjiče 35-godišnjaka, a nad kojim su proveli kriminalističko istraživanje.

Dana 15. listopada, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražen je dom i prostorije na području Općine Nova Kapela, koje koristi osumnjičeni. Tom prilikom pronađeno je i oduzeto 8 kilograma indijske konoplje (izlomljene grane, lišće i cvjetni vrhovi).

Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

 

Komentari
Prethodni članakIzbori u HDZ-u: Diljem Hrvatske izabrana su vodstva na općinskim, gradskim i županijskim razinama
Sljedeći članakU županiji 13 novih slučaja zaraze od COVID-19