U novogradiškom Industrijskom parku nastavljaju s projektom Inovativne tehnologije za jačanje poslovanja poduzeća i unapređenje poslovnog okruženja (iNnovaNet).

Uspješno je završen trening program iz SolidWorks-a i Solid Edga-a u okviru projekta iNnovaNet

U razdoblju od 18. do 21. siječnja održana je edukacija iz SolidWorks-a i Solid Edge-a za partnere projekta iNnovaNet u prostorima Agencije ZEDA u Zenici.

Na edukaciji su bili prisutni svi projektni partneri: predstavnici Tehnopolisa iz Nikšića, Crna Gora, Grada Gradiške iz BiH , Agencije ZEDA , Zenica i IPNG-a.

Cilj edukacije bio je obučavanje osoba koje će u budućnosti održavati obuke iz 3D modeliranja u programima SolidWorks i Solid Edge nezaposlenim osobama, učenicima srednjih škola, studentima te zaposlenicima malih i srednjih poduzeća (MSP).

Podsjetimo, projekt Inovativne tehnologije za jačanje poslovanja poduzeća i unapređenje poslovnog okruženja (iNnovaNet), je projekt prekogranične suradnje iz programa: Interreg – IPA CBC Croatia-Bosnia and Herzegovina- Montenegro. Nositelj projekta je Zenička razvojna agencija ZEDA, dok su ostali partneri Industrijski park Nova Gradiška, „Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis“ iz Nikšića i Grad Gradiška iz BiH.

Izvor: Industrijski park Nova Gradiška

 

Komentari
Prethodni članakSutra kreće “Noć muzeja”: Evo što vas čeka u Novoj Gradiški
Sljedeći članakEvo gdje se možete cijepiti sljedeći tjedan