U nedjelju, 01. travnja u Zagrebu u hotelu Westin održan je Izbor Miss Universe Hrvatske. Titula Miss Universe Hrvatske pripala je Elizabeti Burg iz Vrbanje koja je ujedno bila i 1. pratilja na Izboru Miss Universe Slavonije i Baranje koji se održao u Novoj Gradiški.

Tim povodom danas je u Novoj Gradiški u hotelu „Kralj Tomislav“ upriličen prijem uz konferenciju za novinare povodom Elizabetinog osvajanja ove prestižne titule. U ime domaćina direktorica hotela „Kralj Tomislav“ Nathalie Kovačević zaželila je dragim gostima dobrodošlicu, kako missici Elizabeti Burg, tako i vlasniku licence Miss Universe Vladimiru Kraljeviću i njegovoj supruzi Mariji, te je čestitala Elizabeti na ovoj tituli i rekla da su svi ponosni na nju.

Vladimir Kraljević je rekao da je Elizabeta zasluženo pobjedila što su potvrdili i članovi žirija iz Italije, Francuske i Amerike. Dodao je da je bio jako težak izbor ove godine, te se nada da će Slavonija biti zapisana u zemljopisnoj karti svijeta postignutim rezultatom na predstojećem svjetskom izboru Miss Universe u Las Vegasu ove godine.

Elizabeta Burg je zahvalila svima na toplom dočeku i rekla da je puno toga doživjela u ova 3 dana, te joj se život okrenuo za 360 stupnjeva. Dodala je da je u ovih nekoliko dana upoznala neke slavne osobe iz svijeta glamura kao što je poznati svjetski fotograf iz New Yorka Fadil Berisha, modnu kreatoricu Sherry Hill, talijanskog dizajnera obuće Jimmy-a Baldinini-a, a od ove godine po prvi puta sponzor natjecanja je bila jedna od najpoznatijih svjetskih kozmetičkih kuća Yves Rocher.

Na prijemu u hotelu „Kralj Tomislav“ bila je i dogradonačelnica Grada Nova Gradiška Ljepša Rakas-Vujčić koja je isto tako čestitala Elizabeti na velikom uspjehu, te joj želi puno uspjeha na svjetskom natjecanju i nada se da će tamo pokazati kako su Slavonke najljepše žene svijeta.

I mi želimo puno uspjeha Elizabeti na predstojećem svjetskom natjecanju za Miss Universe koje će biti održano ove godine u gradu kocke, zabave i luksuza Las Vegasu.

Autor: Nikola Knežević/Marko Šimić

Komentari
Prethodni članakIvo Serdar – čovjek koji živi za galopski sport
Sljedeći članakAktualni sat u trajanju od 120 minuta