Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije u protekla 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježeno je  140 novih  slučaja  zaraze od COVID-19.

Ukupan broj zaraženih osoba na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije iznosi 16.607. U zadnja 24 sata dvije su osobe preminule od posljedica  bolesti COVID- 19. Ukupan broj preminulih osoba od COVID-19 na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije iznos 269.

U slavonskobrodskoj Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“ hospitalizirane su ukupno 53 osobe, od čega je 8 osoba na respiratoru zbog posljedica bolesti COVID-19.

U novogradiškoj Bolnici hospitalizirano je  20 osoba od čega su 2 osobe na respiratoru zbog posljedica bolesti COVID-19. Prema podacima Policijske uprave Brodsko-posavske trenutno se pod mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji nalazi 1313 osoba.

Komentari
Prethodni članakOdržana prva Međunarodna konferencija o investicijama u Industrijskom parku: Trenutno imaju preko 40 tvrtki i 750 zaposlenih
Sljedeći članakSloga NG lovi novu pobjedu u 3.HNL – u 1. ŽNL Zapad pada odluka o jesenskom prvaku