Na županijskoj cesti u blizini Ljupine, dana 18. svibnja, u 14.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 44-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Opel Corsa, započeo pretjecati osobni automobil Golf, kojim je upravljala 67-godišnjakinja, ne uvjerivši se da to može učiniti na siguran način te je time ugrozio sigurnost prometa vozilima iz suprotnog smjera.

Pritom je došlo do udara Opel Corse u automobil Fiat Punto, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 55-godišnjak, te udara Opel Corse u Golfa. Nakon toga su osobni automobili Opel Corsa i Fiat Punto sletjeli s kolnika u kanal na istočnoj strani kolnika, dok je osobni automobil Golf sletio u odvodni kanal na zapadnoj strani kolnika, prevrnuvši se preko krova.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 29-godišnja putnica iz automobila Golf, dok je 67-godišnja vozačica lakše ozlijeđena. Policijski službenici protiv 44-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, dok protiv 55-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog prometnog prekršaja, jer je alkotestom u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 0,94 promila.

Foto: Ilustracija 

Komentari