Šibensko-kninska Policijska uprava izvijestila je kako su jučer u 12.40 sati primili dojavu o unesrećenoj osobi na ugibalištu između Polače i Knina. Nakon što su njihovi djelatnici izašli na teren utvrdili su kako su na mjestu nesreće zatekli teretno vozilo s prikolicom. Vidljivo je bilo, piše 24sata, kako je prikolica, kojoj je pukla guma, udarila i prignječila muškarca za kojeg je na mjestu događaju utvrđeno da je podlegao zadobivenim ozljedama.

Pretpostavka je kako je muškarac mlađe životne dobi, nakon što je uočio da mu je pukla guma, išao istu zamijeniti. Je li pri tome došlo do iskliznuća ili puknuća dizalice zbog čega ga je prikolica prignječila pokazat će rezultati očevida. Ono što je za sada poznato, piše jutarnji, je kako je stradali bio vozač kamiona, hrvatski državljanin.

Kako SBPlus doznaje riječ je o Kristijanu Filjeviću Fifiju (37) iz Nove Gradiške iza kojeg je ostalo troje djece. Kristijan je završio Industrijsko obrtničku školu u Novoj Gradiški, a navodno je kao vozač radio u Marković transportu. Njegovi prijatelji i poznanici od njega se riječima nevjerice i bola opraštaju i na društvenim mrežama susojećajući s boli koja je zadesila njegovu obitelj.

Foto: ArhivaRNG 

 

Komentari
Prethodni članakKrenuli motorima na avanturu od 10 000 kilometara
Sljedeći članakSljedeći tjedan kreće energetska obnova zgrade Nogometnog kluba „Sloga”