U nedjelju 18.12.2016. u Hrvatskom seljačkom domu Gornji Bogićevci održan je još jedan tradicionalni Božićni koncert okupivši brojne goste i mještane koji su s velikom radošću i pažnjom gledali i slušali što su sve pripremili domaći izvođači. Sve nazočne pozdravila je organizatorica i voditeljica Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci Jasminka Klarić i otvorila koncert.

Povod i razlog ovog predivnog susreta je Božić – Isusovo rođenje kada smo svi sretni, nasmiješeni, raspjevani, počevši od najmlađih izvođača učenika PŠ Smrtić i Gornji Bogićevc, zbora mladih i crkvenog zbora župe Duha Svetog, Izvorne skupine KUD-a „Starča“ do umirovljenika. Dvoranom su se širili raspjevani dječji glasovi, vesele i poučne recitacije, igrokazi s porukama, tradicionalne Božićne pjesme malih i velikih, uz pratnju tamburaša.
Sve nazočne pozdravio je načelnik gosp. Pavo Klarić i župnik fra Ivo Brezović, a na kraju samog koncerta voditeljica knjižnice zahvalila se svima koji su sudjelovali u ovome programu na njihovom trudu i pomoći ( učenicima i njihovim učiteljicama, zboru mladih i krizmanicima iz Dragalića, crkvenom zboru i umirovljenicima, tamburašima, voditeljici koncerta, predstavnicima medija, ton majstoru, publici…), svima koji su došli i slušali ih, i zaželjela sretan i blagoslovljen Božić, ljubavi i mira, zdravlja i sreće i ponovni koncert na istom mjestu za godinu dana.

Podijeljene su prigodne čestitke s Božićnim porukama koje su izrađene u knjižnici, označivači za knjige i kalendarčići, a svi nazočni i publika i izvođači zasluženo su se počastili Božićnim kolačićima, sokovima, grickalicama i uživali u veselom Božićnom ozračju, ičekivajući Isusovo rođenje.

Voditeljica knjižnice: Jasminka Klarić

Komentari
Prethodni članakProblem milijunskih dugova brodske bolnice po principu spojenih sudova može se preliti na Županiju
Sljedeći članakČuvajte svoje osobne iskaznice da ne bi otplaćivali tuđe mobitele!