Na proteklog petka održanoj svečanoj sjednici Općinskog vijeća Rešetara dodijeljene su Zahvalnice, Plakete i Grb Općine Rešetari zaslužnim pojedincima, ustanovama i tvrtkama.

Zahvalnice Općine Rešetari dobili su Antun Jug, Antun Špoljarić, Đuro Marinović, Ivo Sedlaček i Mladen Šimunović za doprinos u aktivnostima uređenja Općine Rešetari.

Zahvalnice Općine Rešetari za humanitarni rad dobile su i Danijela Dautović i Vera Polinčić.

Plaketu Općine Rešetari dobili su Tvrtka „Impal” iz Zapolja, vlasnika Dražena Lalića, te Trgovački obrt „Paun” vlasnika Josipa Ivaniševića, kao znak zahvalnosti za promicanje gospodarskog razvoja na području općine Rešetari kao i promicanju ugleda Općine Rešetari.

Plaketu Općine Rešetari dobili su Društvo Naša djeca Kanfanar kao znak zahvalnosti za desetogodišnju suradnju između dvaju društava koja se temelji na zajedničkim aktivnostima i promicanju društvenog razvoja Općine.

Plaketu Općine Rešetari dobio je i Milan Petrović, voditelj škole nogometa NK „Budućnost“ Rešetari kao znak zahvalnosti za promicanje kulture i društvenog razvoja Općine Rešetari.

Plaketu Općine Rešetari dobili su i Radomir Dumičić i Diana Mašala Perković kao znak zahvalnosti za promicanje kulture i društvenog razvoja Općine Rešetari.

Grb Općine Rešetari dobili su članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rešetari i Kulturno umjetničkoo društva „Drežnik”.

Komentari