POŽEGA – Još uvijek su brojne su nepoznanice oko fizičkog napada na zaštitara u požeškoj diskoteci Platinum koji je zadobio teške ozljede opasne po život. Do nemilog događaja došlo je rano jutros oko 4 sata kada su kako neslužbeno doznajemo trojica muškaraca napala jednog mladića kojemu je u pomoć došao zaštitar da bi i njega napali i nanijeli mu teške tjelesne ozlijede.

Cijeli događaje je opisao jedan očevidac koji je naveo kako je svjedočio nečemu što neće nikada zaboraviti.

-U Platinumu na fajrontu ostalo je osoblje i tri pijana majmuna među kojima je i jako dobro poznat jedan što je subotom radio kao zaštitar. Iz čista mira napali su zaštitara iz Slavonskog Broda. Ta trojica su razbili pola Platinuma, a čovjeka prebili. Čovjek je ležao u krvi, a oni su nastavili divljački ga tući. Niti konobari nisu uspjeli pomoći bespomoćnom zaštitaru. Letjele su boce i čaše po zraku, a jedan je dečko dobio udarac bocom u glavu. Po zaštitara je došla hitna koja ga je odvezla u bolnicu – prepričava taj očevidac.

Po dolasku zaštitara u požešku bolnicu liječnici su odmah utvrdili teške ozljede te su u konzultaciji odmah zaštitara prevezli u Opću županijsku bolnicu u Slavonski Brod zbog težine i ozbiljnosti ozljeda.

Policijska uprava požeško-slavonska poslala je priopćenje u kojem potvrđuju da je došlo do nemilog događaja u Požegi u Cehovskoj ulici.

-Oko 3.50 sati u Požegi u Cehovskoj ulici, u prostorijama ugostiteljskog objekta tri muške osobe tjelesno su napale dvojicu muškaraca starosti 20 i 47 godina. Tom prilikom 47-godišnjak (zaštitar u ugostiteljskom objektu) je teško, a 20-godišnjak lakše tjelesno ozlijeđen. Policijski službenici uhitili su trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili napad i u tijeku je kriminalističko istraživanje – navodi se u priopćenju PU požeško-slavonske.

Nažalost, radi se o dobrom čovjeku, savjesnom radniku kojeg smo mi Novogradiščani često sretali dok je obavljao svoju dužnost, a posebno se isticao po svojoj pribranosti na velikim skupovima poput NG ljeta, na kojima se možemo pohvaliti da su uvijek prolazila bez incidenata, bez obzira na okupljanje više tisuća ljudi.

Tog zaštitara bi vjerojatno vidjeli i u subotu na koncertu Škore, no tri pijana mladića odlučila su oduzeti život radniku dok je obavljao svoj posao, bez ikakvog povoda. 

 

no images were found

Evo i priopćenja iz PLATINIUMA:

Dragi prijatelji, kako ste danas mogli pročitati na požeškim portalima o nemilom događaju koji se dogodio u jutarnjim satima u našem Platinumu odlučili smo objaviti ovo očitovanje i dati podršku našem zaštitaru, djelatniku tvrtke ALEPH TAU Ivanu Topaloviću. Ono što se dogodilo jutros u 3:50h je nešto najgore što čovjek čovjeku može napraviti. Da postoji i jedan razlog, opravdanje za nasilje koje se dogodilo jutros NE POSTOJI! Cijeli Platinum team šokiran je, tužan i razočaran jer svi mi tu smo kako bih Vam izvukli osmijeh na lice i zabavili Vas, a ne kako bi bili kavez ili poligon za brutalno neopravdano nasilje. Zahvaljujemo policijskim službenicima koji su stigli u rekordnom roku i svima koji su izvršili očevid tijekom dopodneva. Detalje što se dogodilo prepuštamo policijskim službenicima da istraže, a kompletan događaj dokumentiran je putem našeg video nadzora. Dragi prijatelji, ovim putem upućujemo svima Vama apel za mir i toleranciju jer zdravlje i život je nešto što se ne može kupiti novcem! Naš zaštitar Ivan Topalović nalazi se u bolnici u Slavonskom Brodu sa teškim tjelesnim ozljedama te mu ovim putem, kao vjerujemo i svi vi, želimo dati podršku da se što prije oporavi. Poruka sa priložene slike sve govori!

Komentari