Kako doznajemo u Policijskoj upravi sisačko moslavačkoj ,  danas oko 9,40  na autocesti A3 Bregana – Lipovac, na ugibalištu kod Novske dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, a dvije su teško ozlijeđene. Za život jedne od njih, ističu u novogradiškoj bolnici, liječnici se još uvijek bore za život.

Ekipe Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška, Policijske uprave sisačko moslavačke su na terenu, ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Nova Gradiška.

Putnici iz minibusa slavonskobrodskih registracijskih oznaka te osobnih automobila odmarali su na ugibalištu, a pri tome je, iz neutvrđenih razloga, na njih naletio kamion zagrebačkih registracijskih oznaka. Neslužbeno, doznajemo da je poginulo dvoje djece, radi se o učenicima sedmog i osmog razreda Osnovne škole u Dalju koji su putovali na more u Zadar minibusom posebnog prijevoza.

Kako doznajemo od dr. Vedrana Gajskog, voditelja Odjela za opću kirurgiju u Općoj bolnici Nova Gradiška, u novogradišku su bolnicu primljene dvije mlađe ženske osobe u dobi od dvadesetak godina. Jedna od njih je zadobila teške tjelesne ozljede i smještena je na Odjel za opću kirurgiju novogradiške bolnice,  dok druga ima teške tjelesne ozljede, opasne po život.

Očevid je u tijeku. O svemu više uskoro čitajte na našem portalu.

Komentari
Prethodni članakSutra humanitarna utrka za pomoć urološkoj ambulanti Opće bolnice Nova Gradiška
Sljedeći članakMORH raspisao novi natječaj: Kandidati moraju zadovoljavati posebne uvjete