U teškoj prometnoj nesreći koja se rano jutros, oko deset minuta prije pet sati, dogodila na autocesti A3 u blizini Starog Petrovog Sela, smrtno je stradao 34-godišnji vozač osobnog automobila.

Prema prvim podatcima s mjesta događaja, vozač osobnog automobila je, iz za sada još uvijek neutvrđenih razloga, udario u teretni automobil, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozlijede od kojih je preminuo na mjestu događaja.

– Djelatnici Hitne medicinske pomoći odmah su izašli na teren, a unatoč svim naporima koje su uložili reanimacija, nažalost, nije uspjela te je 34-godišnjak preminuo na mjestu događaja – za SBplus kazala je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić. Prema prvim podatcima s mjesta događaja u osobnom automobilu bio je samo vozač.

Promet se autocestom odvija nesmetano, ali je svakako potreban dodatni oprez. Na mjestu događaja djelatnici policije provode očevid koji bi trebao dati odgovor na pitanje je li uzrok ove teške prometne nesreće, u kojoj je izgubljen još jedan mladi život, bila brzina, nesmotrenost, umor ili nešto treće. 

Foto: JVP NG

Komentari