U nedjelju 18. kolovoza 2014. godine na teniskim terenima „Eduard“ u organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška – Slavonski biser“ održan je teniski turnir „iznenađenja“ u parovima na kojem je nastupilo 16 igraća.

Turnir je posebno zanimljiv i interesantan jer parovi koji ce zajedno igrati nisu bili poznati unaprijed nego su se kod izvlačenja igrači podijelili u dvije skupine, „jaču“ i „slabiju“ te su parovi dobiveni nasumičnim izvlačenjem po jednog igrača iz svake skupine. 

Nakon uzbudljivih susreta prvo mjesto je osvojio par u sastavu Marko Brčić / Danilo Tusić pobijedivši u finalu par u sastavu Ivica Magdić / Vedran Piškulić rezultatom 9:7. U borbi za treće mjesto uspješniji je bio par Aleksandar Jović / Marko Sabljak od para Mladen Šaš / Tihomir Rakonić rezultatom 9:5.

Ovakvi turniri i druženja organiziraju se u svrhu popularizacije tenisa i napredak novih igrača jer na ovaj način mlađi i neiskusniji igrači imaju priliku igrati sa tenisačima koji već imaju malo više „staža“ i iskustva u ovom sportu. Ovo je već četvrti turnir ovakve vrste koji smo organizirali i možemo reći da nam je izuzetno drago što smo dosad na ovaj način dobili i privukli barem 20-ak novih igrača tenisa u našem gradu i okolici.

Konačan poredak svih parova koji su nastupili :

1. Marko Brčić / Danilo Tusić
2. Ivica Magdić / Vedran Piškulić
3. Aleksandar Jović / Marko Sabljak
4. Mladen Šaš / Tihomir Rakonić
5. Marijan Medunić / Filip Živković
6. Igor Glokević / Danijel Topić
7. Goran Nikiforov / Tomislav Vlaović
8. Tomislav Kotorac / Sandro Vukašinović

Autor: Marko Brčić

Komentari