Tvrtka Te-Pro d.o.o. raspisala je natječaj za zapošljavanje 10 CNC operatera za obradu metala. Zahtijevane kvalifikacije za radno mjesto su završena srednja stručna sprema, osnovno znanje jednog stranog jezika te osnovno poznavanje Office paketa. Natječaj je otvoren do 23. prosinca 2016. godine, a rezultat je suradnje tvrtke Te-Pro d.o.o s Industrijskim parkom Nova Gradiška.

Te-Pro d.o.o. osnovana je 2005. godine te je vlasništvu austrijske tvrtke FerroTechnik Maschinenbau GmbH. Osnovna djelatnost tvrtke je CNC obrada metala i trenutno u svom pogonu u Svetom Martinu na Muri veličine 8.500 m2 zapošljava 300 djelatnika. Nova Gradiška je prepoznata kao idealno mjesto za daljnji razvoj tvrtke Te-Pro d.o.o. te se u skoro vrijeme planira otvorenje pogona za CNC obradu metala u Novoj Gradiški.

Putem testiranja odabrani kandidati za navedeni posao u Novoj Gradiški prvo bi prošli osnovnu obuku u pogonu u Svetom Martinu na Muri u trajanju od dva mjeseca (Ugovor o radu na određeno vrijeme od dva mjeseca, neto plaća 3.500,00 – 5.500,00 kn, smještaj i hrana osigurani). Nakon obuke djelatnici nastavljaju rad u pogonu Nova Gradiška. Osobe zainteresirane za navedeno radno mjesto svoj životopis i dokaz o stečenim znanjima šalju isključivo u zatvorenoj omotnici putem klasične pošte na adresu: Industrijski park Nova Gradiška d.o.o., II Industrijski odvojak 2. 35 400 Nova Gradiška sa naznakom „Natječaj za zapošljavanje Te-Pro d.o.o.”. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 091 335 99 14 ili na e-mail anita.mokrovic@ipng.hr.
Dodatne informacije o natječaju za posao možete naći na sljedećem linku: https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=80378588, a podatke o tvrtki Te-Pro d.o.o. na web stranici: www.te-pro.net

Komentari