Zabavna manifestacija „Zlatni narodni vez” koja će ove godine obilježiti 15 godina emitiranja večeras će u novogradiškom Domu kulture ponovno okupiti sve ljubitelje dobre zabave, pjesme i slušatelje Radija Nova Gradiška.

Emisija zamišljena, prije svega, kao kontakt sa slušateljima, već odavno je prešla okvire svoga emitiranja, stoga smo odlučili „izvesti” je van i učiniti nešto drukčije.

U posljednjih pet godina „Zlatni narodni vez” emitira se u dvorani Pučkog otvorenog učilišta „Matija Antun Relković” uz brojne tamburaške sastave, pjevačke skupine i skečeve.

Ideja je naišla na više nego dobro tlo, stoga je ovo postala manifestacija za koju se uvijek traži „karta više”. Tako je i na ovom „Zlatnom narodnom vezu” koji ćemo realizirati i emitirati večeras od 19,00 sati u programu „Domaćeg radija”.

Nastupaju tamburaški sastavi „Merak”, „Tkanica”, „Satir”, „Jocker band”, kvartet Keko, Kemo, Vatro i Dado, pjevačka skupina „Pet plus” te pjevačka i glumačka skupina Hrvatske kulturno umjetničke udruge „Trenk”.

Kroz program će slušatelje voditi dobro znani voditelji Milan Vidošić, Đurđa Siladi, a dobroj atmosferi pridonijet će i Zvonimir Ivanišević.

Dobra zabava je zajamčena, stoga večeras svakako budite s nama na frekvenciji 98,1 Mhz.

Komentari