Jučer je u gradskoj knjižnici Udruga udomitelja djece Brodsko-posavske županije “Leptirić” organizirala druženje svojih članova.  I ove godine najmlađe je posjetio sveti Nikola.

Da sreću čine male stvari, pokazala su djeca koja su pjevala, recitirala i izvela igrokaz u sklopu održane priredbe za sve prisutne. 

Tako su s osmijehom na licu i radošću u srcu dočekali djedicu kojem su se toliko radovali, a koji im je podijelio darove.

-“I ove godine Sv. Nikola posjetio je djecu koja su bila jako sretna. Posebno nas je oduševio program koji su izvela djeca iz malih odjeljenja OŠ “Ljudevit Gaj” i zahvaljujem se svim njihovim profesoricama koje se trude da ta djeca nama i našoj djeci uljepšaju ovaj dan. Lijepo smo se družili i važno je da smo djeci malo dočarali malo čari blagdanskog raspoloženja i sv. Nikole.” – kazala je predsjednica Udruge Katarina Bojsić

I ove godine doprinos je dao Grad Nova Gradiška, ispred kojeg su djecu posjetili zamjenici gradonačelnika Ivana Trupina i Borislav Vidošić, a pozdrave im je uputio i ravnatelj Centra za socijalnu skrb Branko Medunić.

Komentari
Prethodni članakVatrogasci upozoravaju: oprezno s dekoracijama
Sljedeći članakDobre vijesti: Gerontodomaćicama od iduće godine veće plaće