Jučer je u Domu kulture održana svečana završna priredba povodom Dana vrtića.

Ovim putem, ispraćene su skupine najstarijeg uzrasta koje će ovu jesen sjesti u školske klupe.

 
Ravnateljica Dječjih vrtića Nova Gradiška, Vera Trobić istaknula je da je večerašnja priredba kruna odgojno-obrazovnog rada tijekom protekle godine. Posebno je ponosna što će se po drugi puta zaredom, na pozornici vijoriti zelena zastava Međunarodne eko-škole. Zahvalila se svim djelatnicama koji su marljivo radile ovu odgojnu godinu, počevši od gradskih vrtića pa sve do podružnih u Cerniku, Okučanima, Starom Petrovom Selu i Novoj Kapeli.
Pozvala je sve roditelje da upišu svoju djecu u dječje vrtiće, jer je to mjesto na kojem će razviti svoje socijalne, emotivne i intelektualne sposobnosti. Upisi traju do 10.lipnja, a za svako dijete će se pronaći odgovarajuće mjesto.
Odgajateljica Romana Marković, dodala je kako je rad s djecom istinsko zadovoljstvo. „Taj posao se mora voljeti i živjeti!“ – istaknula je odgajateljica Romana, koja ove godine ispraća generaciju najstarijeg uzrasta, a na jesen započinje svoju priču i putovanje s „nekim novim klincima i klincezama“.
U ime grada Nova Gradiška, okupljene je pozdravila Mihaela Đeraj, voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti koja se u ime grada zahvalila svim odgajateljicama i djelatnicima jer su uspjeli realizirati sve zacrtane programske sadržaje. Najmlađim sugrađanima je poželjela dugo i toplo ljeto ispunjeno igrom i zabavom, te sretan početak njihovog osnovnoškolskog obrazovnog puta.

 
Svoj dječici, odgajateljicama i roditeljima želimo opuštajuće i veselo ljeto!

Komentari
Prethodni članakOpća bolnica Nova Gradiška domaćin 12. susreta psihijatara Slavonije i Baranje
Sljedeći članakPolicija izvijestila: u Cerniku neovlašteno izrađivali oružje, u Okučanima ukrali auto, u Rešetarima otuđili drva…