Prije dva dana na našem portalu objavili smo vijest o prometnoj nesreći koju je skrivio vozač koji je imao 2,20 g/kg alkohola u krvi. Već sutradan se nastavio negativni trend. Kako javljaju djelatnici Policijske uprave brodsko posavske, dana 08. studenog 2018. godine u 17,20 sati u Prvči, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač.

Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što se 36-godišnji vozač osobnog automobila nije kretao svojom prometnom trakom uz desni rub kolnika, već je automobilom prešao na suprotni prometni trak, gdje je prednjim lijevim dijelom svoga automobila udario u stražnji lijevi bočni dio osobnog automobila, kojim je upravljao 78-godišnji vozač. Nakon udara 36-godišnji vozač se bez zaustavljanja udaljio s mjesta događaja, no ubrzo je pronađen.

Provedenim alkotestiranjem kod vozača je utvrđena koncentracija alkohola od 2,87 g/kg alkohola u organizmu. Nakon očevida alkoholizirani vozač je smješten u posebnu prostoriju u policiji do otriježnjenja.

Protiv vozača policija podnosi odgovarajuće prekršajne prijave.

Foto: ilustracija

Komentari
Prethodni članakIn vino veritas: Večeras u Starom Petrovom Selu još jedno Martinje
Sljedeći članakVrijeme i dalje iznadprosječno toplo, no nazire se promjena