Danas u poslijepodnevnim satima naš radio su posjetila djeca iz Udruge slijepih Nova Gradiška. Proveli smo ih kroz sve naše odjele, marketing, produkciju, informativni odjel, te režiju. Najzanimljivije im je bilo u live studiju, gdje su vidjeli što radi radijski voditelj, ali su i kratko porazgovarali o tome kako im je kada dolaze u Udrugu i što rade kad se sastaju.

Predsjednica Udruge slijepih Manuela Kumić djecu je dovela zajedno s Vlatkom Peterlik Vasiljević. Ova novogradiška Udruga svijetli je primjer kako se može dobro raditi i biti na korist svojim članovima i široj društvenoj zajednici. U okviru njihovog novog projekta simbolično nazvanog  „Sreća iza ugla“, nastavili su sa svojim redovitim, brojnim aktivnostima.

– Svakodnevno se okupljamo, družimo, učimo. Mi smo jedna velika obitelj – s osmijehom priča Manuela.

Prilikom posjeta djeci su uručeni i prigodni pokloni za blagdan Sv. Nikole. Naš kolega Bernard Kumić Berny podijelio je  16 paketića prepunih slatkiša, koji su  izmamili osmijehe na lica. Kažu nam kako im je uvijek najvažnije druženje i prijateljstvo.

Ponekad zaboravimo koliko su naši problemi mali u odnosu na druge. Stoga, osmijeh na lice i veselite se nadolazećim blagdanima, kao što to čine članovi udruge slijepih Nova Gradiška.

Komentari
Prethodni članakDječji vrtić “Nova Gradiška”: Čestitka Gradu na dar / Foto
Sljedeći članakSveti Nikola i Nikolina Udruge Hrabro dijete darivali djecu na odjelu novogradiške pedijatrije