Udruga za autizam “Sunce” sutra, 19. travnja organizira veliki cjelovečernji humanitarni koncert s kojega će sva sredstva biti namijenjena daljnjem radu udruge i opremanju prostora.

Na koncertu će nastupiti Učiteljice, Gazde i gost iznenađenja, poznata pjevačica sevdaha Hanka Paldum uz voditelja programa Branka Uvodića. Koncert će se održati u sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole u Novoj Gradiški s početkom u 19,30 h.

– Naša udruga je prije godinu dana uredila i opremila kabinet za senzornu integraciju koji cijelu prošlu godinu uspješno radi i kojime se koriste ne samo autistična djeca, već djeca sa svim poteškoćama u razvoju. Cilj je akcije skupiti novac za senzorni park koji bi uredili u dvorištu kuće u kojoj se nalazi kabinet za senzornu integraciju.

Nadam se da će sugrađani prepoznati vrijednost našeg projekta i svojim dolaskom podržati rad naše udruge i ciljeve koje želimo ostvariti. Svime ovim što radimo želimo osvijestiti javnost i ukazati im na probleme s kojima se susreću djeca i odrasle osobe s autizmom – ističe Vesna Mijatović, predsjednica Udruge za autizam “Sunce”.

Komentari