Baš poput školaraca ulazimo u ljetne ferije. Profesor Dean Kotiga dao je odličnu ocjenu i s tom odličnom ocjenom stvaramo kredit za jesen. Vidimo se na jesen, rekao je voditelj Joško Lokas na kraju.

U brzopoteznoj igri posljednjeg ovosezonskog izdanja kviza Superpotjera pobjedu nad lovcima odnio je Jasmin Mikolčević iz Nove Gradiške. U duelu s protivničkom četvorkom osvojio je 10 000 eura, dok za ostalih troje natjecatelja nadmetanje nije bilo uspješno.

Zaposlenik jedne privatne firme te ujedno i student u prvom krugu osigurao je iznos od 500 eura. Jasmin je rekao da se radnja filma ’48 sati’ odvija u kanjonu, no mjesto je to radnje biografske drame ‘127 sati’.

Duel je završio s pet sekundi preostalog vremena na Jasminovom satu. Sven je natjecateljevu igru ocijenio vrlo hrabrom. Napomenuo je kako se u nekom trenutku činilo da su ga lovci zapravo stigli no onda su malo upali u dekoncentraciju.

Spomenimo i da je prije početka svoje kvizaške avanture Jasmin otkrio Jošku da bi novac, osvoji li ga, iskoristio za putovanje, druženje s prijateljima te za ulaganje u vikendicu.

FOTO: HRT

Izvor: 24sata

Komentari
Prethodni članakPočele prijave za upise u prvi razred srednje škole
Sljedeći članakProvedena akcija “Dan ljubaznosti u prometu”