I jutros ima magle nakon koje nas u nastavku dana posvuda očekuje pretežno sunčano i ugodno toplo. Naime, i dalje se nalazimo pod utjecajem prostranog i snažnog polja visokog tlaka zraka koje će stabilno vrijeme podržavati i idućih dana.

Magle i niskih oblaka jutros ima diljem regije, pa i na sjevernom, dijelu srednjeg Jadrana te ponegdje i na otvorenom moru. Pritom se može zadržati veći dio prijepodneva, a mjestimice, na zapadu, moguće i malo duže. Gdje se magla izdigne, pretežno sunčano.

Prema večeri bez veće promjene. Umjereno oblačno u većem dijelu regije, tek na krajnjem istoku vedro. A sa zalazom sunca ponovno stvaranje magle, no nešto manje nego prethodnih dana.

Što se vjetra tiče, danas posvuda mirno. U unutrašnjosti slab vjetar, na istoku slab jugoistočnjak, kojeg će biti i na sjervernom jadranu u drugom dijelu dana.

Najviše dnevne temperature bez veće promjene u odnosu na jučerašnje, uglavnom između 21 i 25 stupnjeva, malo više moguće u Dalmaciji, na hercegovačkom području te ponegdje na istoku regije.

Najniže temperature iduće noći slične ili tek koji stupanj više nego noćas. Na kopnu između 7 i 12, duž Jadrana i u Hercegovini od 13 do 17. 

I sutra slično. Ujutro u unutrašnjosti svježe, u gorju i prohladno, te ponegdje uz maglu i niske oblake. Danju zatim posvuda pretežno sunčano i iznadprosječno toplo s temperaturama između 20 i 25 °C. Tek mjestimice gdje se magla dulje zadrži manje toplo.

A u nizu stabilnih i sunčanih dana uživat ćemo sve do kraja radnog tjedna.

Izvor: N1/ Foto:Ilustracija

Komentari
Prethodni članakFrancuski film: Victoria večeras u Domu Kulture
Sljedeći članakNovogradiška bolnica primila teško ozlijeđene emigrante, jedan je u životnoj opasnosti /foto