Kad već nema snijega, lijepo vrijeme i zrake sunca Novogradiščane je obasjalo na Badnji dan, a začin Badnjaku svakako je tradicionalna podjela ribe i kuhanog vina svojim žiteljima. 

Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica grada Nova Gradiška već tradicionalno Badnjak svojim sugrađanima upotpunjuju ukusnom ribom i toplim kuhanim vinom za promrzle ruke i grla. Tako je bilo i ove godine. U Gradskom parku danas dobrog raspoloženja i blagdanskog ozračja nije nedostajalo. 

Navikli su Novogradiščani i putnici namjernici da ribu i vino prati limena glazba, a tako je bilo i ovaj put. Božićne melodije uveseljavale su sve prisutne.

Za one najmlađe pobrinuo se i djed Božićnjak dijeleći u novogradiškoj “Čarobnoj šumi” poklone, što je djeci mamilo osmijehe na lica.

-“I ove godine nastavili smo tradiciju na Badnji dan gdje se nađi građani uz ribu i kuhano vino, te ove krasne melodije limene glazbe druže u ovom blagdanskom raspoloženju”- izjavila je direktorica Turističke zajednice Grada Dinka Matijević zadovoljna još jednim Badnjakom, ali i cijelim Adventom u našem gradu.

Komentari
Prethodni članakŠtivica: Policajci jurili po migrante pa im se usred vožnje zapalio auto
Sljedeći članakBožić i kućni ljubimci: Genijalni načini kako zaštititi dekoracije