S više prigodnih sadržaja žitelji općine Cernik će za nadolazeći vikend proslaviti najvažniji dan u životu svake općine, Dan općine. Zbog epidemiloške situacije Dan općine je prebačen na 10. i 11. rujna. Bit će to prigoda za osvrt na sve učinjeno u protekloj godini te predstavljanje plana i programa rada za sljedeće programsko razdoblje.

U općini Cernik 10. rujna bit će upriličeno otvorenje Društvenog doma, dok je drugi dan proslave prebačen za 11. rujna te rezerviran za odličnu zabavu uz manifestaciju 2. Srednjovjekovni grad Cernik kojom se obilježava 750 godina Cernika.

Organizatori manifestacije su Općina Cernik i TZ Cernik. Program je bogat različitim aktivnostima za djecu i odrasle, a započet će u 10 h. Bit će ograniziran viteški program, uz goste vitezove iz Stubice, a ove godine dodatak viteškom programu je i mučilište u podrumu Kulmerovog dvorca gdje će posjetitelji moći vidjeti kako je to nekada izgledalo.

Viteški program je interaktivan i svi će posjetitelji u viteškom kampu moći i sami vidjeti kako je sve to nekada izgledalo. Bogat program ugostit će i brojne domaće proizvođače s cerničkog područja koji će izložiti i predstaviti svoje delicije po kojima su poznati.

Zabava se nastavlja u večernjim satima, točnije u 20h uz koncerte. Nastupit će grupa Teddy Lion Band iz Poreča, a nakon toga Let 3. Dobro ste došli!

 

Komentari
Prethodni članakKino Nova Gradiška: Stiže ljubavna drama “Poslije svega: pad”
Sljedeći članakPolicija provodi akciju “Poštujte naše znakove”