Izvor:Sbplus, foto Ž.G.Sbplus

U slavonskobrodskoj Općoj bolnici zbrinuto je više od 30 putnika iz autobusa kosovskih registracijskih oznaka.

SLAVONSKI BROD – U pozadini postaje Prometne policije u Slobodnici, na dijelu autoceste A3 tik do zapadnog ulaza u Slavonski Brod, jutros se u 6.20 dogodila teška prometna nesreća, zbog koje se vozila koja se kreću u smjeru Osijeka i dalje preusmjeravaju na silazak s autoceste i prolazak kroz Slavonski Brod do istočnog ulaza na A3.

– Na južnom kolničkom traku došlo je do slijetanja autobusa kosovskih registracijskih oznaka. Prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo je desetero osoba. Očevid je i dalje u tijeku. – kazao je glasnogovornik policije, Damir Brezić.

Čak i prometni stručnjaci koji su posljednjih desetljeća prisustvovali očevidima gotovo svih prometnih nesreća, zgroženi su prizorima s mjesta današnje stravične nesreće.

– Ovdje su pripadnici vatrogasne postrojbe, vučne službe koja će izvlačiti autobus. Hitna je dolazila puno puta. Kapacitet autobusa bio je pun, dakle, oko šezdeset putnika. Više od trideset osoba prevezeno je i zbrinuto u Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević”. Ovo definitivno spada u red najtežih prometnih nesreća. – kazao je načelnik Postaje prometne policije Slavonski Brod, Franjo Galić.

Vozila hitne medicinske pomoći i dalje dovoze ozlijeđene u slavonskobrodsku bolnicu i prema posljednjim informacijama dostupnima portalu SBplus, dosad je na ukazivanje liječničke pomoći i daljnju obradu dovezeno čak 47 putnika, od kojih je njih osmero teže ozlijeđeno.

Komentari
Prethodni članakČlanovi HPD “Tomislav” održali godišnju skupštinu: Uz pjesmu i druženje sve je lakše
Sljedeći članakVZS – Obavijest o kvaru na cjevovodu – naselje Prvča