Neslužbeno doznajemo da je ubijena, nesretna žena (47) iz okolice Slavonskog Broda koja je nestala 18. studenog. Za njezino ubojstvo zasad sumnjiče 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka, javlja SBplus

Županijsko državno odvjetništvo na svojim je službenim stranicama objavilo informaciju kako su tijekom jučerašnjeg dana ispitani 62-godišnjak i 60-godišnjakinja, oboje hrvatski državljani. Sumnjiče ih za počinjenje kaznenog djela ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona. Kako SBplus doznaje, ŽDO ih sumnjiči za ubojstvo Z. F. (47), koja je posljednji puta viđena u ponedjeljak 18. studenog  oko 17 sati u slavonskobrodskoj Štamparevoj ulici, nakon čega joj se gubi svaki trag.

“Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala sa 47-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak pa su se oboje okrivljenika zajedno sa oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na neutvrđeno mjesto na kojem su na neutvrđen način usmrtili oštećenicu.”, piše u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu.

– U cilju zaštite istrage ne možemo reći ništa više osim onoga što piše u priopćenju – u telefonskom razgovoru, za SBplus, kazala je županijska državna odvjetnica Mirela Šmital. Na poseban upit SBplus je li i gdje pronađeno tijelo nesretne žene Županijska državna odvjetnica dodala je kako nam ne može reći ništa više od onoga što je objavljeno na njihovim službenim stranicama. 

Neslužbeno doznajemo, kako su okrivljeni, kojima je na prijedlog ŽDO-a, sudac istrage odredio istražni zatvor temeljem članka 123. stavak 1. točka 2. ZKP/08., iz jednog sela na području Brodsko-posavske županije.

Foto: Ilustracija (fotografija nije izravno povezana s događajima opisanima u članku)
(Foto: romski portal)

 

Komentari
Prethodni članakŠtrajk prosvjetara završava u srijedu?!
Sljedeći članakPoraz odbojkašica “Nove Gradiške”