GRINCH- sinkronizirano

ULAZ BESPLATAN!

SUBOTA, 19. 12. U 16, 30 I

PONEDJELJAK, 21. 12. U 16, 30

DOM KULTURE

IZVORNO IME: The Grinch

REDATELJ: Yarrow Cheney, Scott Mosier

ŽANR: Animirani, komedija, obiteljski

ULOGE: Krešimir Mikić, Vanna Senjak, Janko Volarić Popović, Dijana Vidušin, Noa Zelenko, Ervin Baučić, Ksenija Marinković

TRAJANJE FILMA: 86 min.

GODINA: 2018.

DRŽAVA: Kina, SAD

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

SADRŽAJ FILMA:

Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božić u selu Whoville: “Danas ćemo raditi zločeste stvari i radit ćemo ih sa stilom!”

Illumination i Universal Pictures predstavljaju The Grinch, novu animiranu obiteljsku komediju temeljenu na obožavanom blagdanskom filmskom klasiku Dr. Seussa. Svima dobro poznato, cinično zeleno gunđalo odlučno je u namjeri da upropasti blagdane u selu Whoville, no velikodušnost i blagdanski duh mlade djevojčice preotet će njegovo srce i možda čak spriječiti njegove zle namjere.

Zbog epidemiološke situacije i ograničenog broja mjesta u gledalištu, iz Pučkog otvorenog učilišta Matija Antun Relković mole posjetitelje da besplatne projekcije filma Grinch planirane za SUBOTU, 19. 12. u 16, 30 i PONEDJELJAK, 21. 12. U 16, 30 rezervirate na [email protected] ili na 035 331 010.

Komentari
Prethodni članakSutra maraton kratkometražnih filmova – program za djecu
Sljedeći članakNa čelu Gospodarsko socijalnog vijeća BPŽ Ankica Vidaković, potpredsjednici Stjepan Bošnjaković i Nada Lovrić