ALKOHOLIZIRAN BJEŽAO OD POLICAJACA, A POTOM IH I VRIJEĐAO

Policijski službenici su u petak (12. studenog) u Starom Petrovom Selu, prilikom nadzora prometa na cestama, pokušali zaustaviti osobni automobil novogradiških registracija. Vozač nije odmah zaustavio vozilo na zahtjev policijskog službenika, već se vozilom udaljio, nakon čega je zaustavljen na parkiralištu ugostiteljskog objekta. Policajci su potom utvrdili da je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila, osobnim automobilom upravljao 25-godišnjak. Prilikom postupanja, alkoholizirani prekršitelj je psovkama vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, te je zbog opasnosti od činjenja prekršaja zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

RAZBOJNIČKA KRAĐA

U subotu, 13. studenog oko 22,35 sati u Starom Petrovom Selu, u trgovini, nepoznati počinitelj počinio je razbojničku krađu. U unutrašnjosti trgovine, nepoznatog maskiranog muškarca zatekla je zaposlenica. Prijetnjom pištoljem, nepoznati počinitelj je zadržao otuđene predmete i pričinio materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Komentari
Prethodni članakKino Nova Gradiška: Danas i sutra pogledajte krimi dramu “Otet”
Sljedeći članakObavijest o lokacijama na kojima će se obavljati testiranja za necijepljene protiv COVID-19 na području Brodsko posavske županije