Juniori (uzrasna kategorija 2006. i mlađi) i kadeti (uzrasna kategorija 2008. i mlađi) nastupili su 9. 6. 2024. pod natjecateljskim imenom “Unitas Sloga”, na Završnom turniru za Brodsko-posavsku županiju, Coca Cola Cup”-a. Utakmice malog nogometa su igrane u Slavonskom Brodu na sportskim terenima “Klasije” u trajanju 2 x 15 min po prilagođenim futsal pravilima .

Juniori su nakon pobjeda od 5:1 i 6:0 u finalu izgubili s 4:2, ali su plasmanom u finale osigurali nastup na regionalnoj završnici koja je na rasporedu danas (22. lipnja 2024.) gdje će se natjecati s najboljim ekipama iz Osječko-baranjske, Požeško-slavonske i Vukovarsko-srijemske županije. Pobjednici regionalnih turnira osigurat će plasman na državnu završnicu u Rijeci krajem srpnja, gdje će 3 dana potpuno besplatno uživati u druženju kupanju i utakmicama sa svojim vršnjacima iz cijele Hrvatske. Čestitke juniorima i voditelju I.Lukšiću.

Kadeti su nastupili u oslabljenom sastavu (zbog zauzetosti školskim obvezama) i u zanimljivoj utakmici (1.kolo) pružili dobar otpor momčadi kasnijeg finalista turnira. Igrači i voditelj M.Pavišić su učešćem i plasmanom na Županijsku završnicu održali su višegodišnji kontinuitet nastupa na ,,Sportskim igrama mladih”.

Komentari
Prethodni članakBrodsko-posavska županija: Uz Dan antifašističke borbe položeni vijenci
Sljedeći članakDanas se obilježava Dan antifašističke borbe