U organizaciji Teniskog kluba Nova Gradiška, na novim teniskim terenima u naselju Slavča jučer je odigran teniski “Turnir iznenađenja”. 

Tradicionalni, a može se reći i omiljeni turnir među novogradiškim tenisačima i onima koji se tek pronalaze u bijelom sportu po prvi puta je odigran na novim gradskim teniskim terenima i pokazao koliko je izgradnja istih za ljubitelje gospodskog sporta od značaja. 

Produženi vikend uoči Dana neovisnosti članovi TK Nova Gradiška iskoristili su za druženje, tenis, rekreaciju i promicanje teniske kulture u našemu gradu. Da su uspjeli u svom naumu svjedoči 20 prijavljenih igrača različitih profila, dobnih skupina i teniskog iskustva. Njih 20 podijeljeno je u dvije grupe, one “slabije” i one “jače” odnosno one koji dobro barataju reketom i one koji to ipak rade malo bolje. Nasumično je jednom članu jedne skupine za para dodijeljen pripadnik druge skupine i turnir je mogao početi. 

Iako je ovo turnir u kojem pobjeda nije od velike važnosti, sportskog duha među Novogradiščanima nije nedostajalo, štoviše više su grizli oni “slabiji” ne bi li osjetili čari pobjede na teniskim turnirima i na kraju se okitili medaljom. 

Tako je za apsolutno iznenađenje “Turnira iznenađenja” na posljetku zaslužan bio par Bakunić/Pavlica koji je u finalnom meču nadvladao iskusnije tenisače u paru Čolović/Lončarić.  Bakunićevo dugogodišnje iskustvo u gledanju tenisa i rekreativnom igranju istog u spoju s mladošću, preciznošću i mirnoćom Pavlice bila je dobitna kombinacija jučerašnjeg klupskog teniskog turnira. 

Zadovoljan još jednim “Turnirom iznenađenja” osim pobjednika bio je i organizator, predsjednik TK Nova Gradiška Marko Brčić upravo zbog uspjelog nauma da se na turnir odazove što više rekreativaca. Nije ovo zadnji ovakav turnir, jer ipak je omiljeni među Novogradiškim tenisačima, ali i igračima susjednih klubova koji se istom rado odazivaju, stoga, nada se predsjednik, na narednim “Turnirima iznenađenja” vidjeti još novih lica novogradiških teniskih terena.

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakZavršena izgradnja pješačke staze u ulici Vladimira Nazora u Novoj Kapeli
Sljedeći članakDanas je Dan neovisnosti: Zašto ga slavimo?!