Noć kazališta ove godine bila je za pamćenje. U prepunom Domu kulture u petak je održana kazališna predstava “The spika” u izvedbi amaterske Glumačke družine “Kugla”. U režiji Milana Vidošića, koji je odigrao i glavnu ulogu, predstavljena je jedinstvena predstava na ovim prostorima.

Glavni lik, voditelj showa Oto Prc, ugostio je renomirane prestavnike različitih zvanja. Prva gošća je bila učiteljica Biserka koju je odglumila jedna prava učiteljica Sanja Kovarbašić – Freković. Biserka je u svojoj priči iznijela bisere iz školskih klupa, za koje se iskreno nadamo da nisu stvarni. Gostovala je i buduća filmska zvijezda, zanosna Tula, koja je svojom pameću, ljepotom i inteligencijom ostavilu publiku bez daha. Mihalea Stažić, studentica, odjenula se poput prave zvijezde, te s sjajnim glumačkim talentom daje naznake kako bi i u privatnom životu mogla biti prava filmska zvijezda. Policajca Joku je odigrao Dražen Levis koji je otkrio Otu Prcu kako se zapravo postaje policajac.

Oto Prc je kao pravi voditelj svjetski popularnog talk showa izveo na pozornicu i goste iz publike. Otova obožavateljica “opegeovka” Đurđica Lalić pričala je samo o jajima, a novinarka Dubravka Kovačić o kobasicama. Prva je na dar dobila jaja, dok je Dubravka kući ponijela impozantnu kobasicu. Gostovao je i poznati slikar Dominik Poletto od kojeg je Oto Prc dobio obećanje kako će njega domaćina i sljedećeg gosta Damira Romića ovjekovječiti na platnu, ali naravno na temu akta. Dominik je za to dobio pola kilograma boje ( nismo baš sigurni da je u pitanju slikarska boja ), a Damir je pričao samo o mudantama, pa je vrlo vesel napustio kazališnu pozornicu s novim crvenim tangama.

Ova zabavna kazališna večer trajala je do kasnih večernjih sati s brojnim pauzama na kojima je uprličeno družene publike i glumaca uz domjenak. U ime domaćina, Pučkog otvorenog učilišta Matija Antun Relković pozdravnu riječ održala je ravnateljica Učilišta Marija Karlovčan Subić, te Glumačkoj skupini “Kugla” poželjela još puno uspjeha.

no images were found

Komentari
Prethodni članakGradski kuglački derbi – KK Nova Gradiška 6 : 2 KK Obrtnik BAM
Sljedeći članakNovo ruho starog vrtića oduševilo male polaznike / Foto