Na nedjeljno jutro Nova Gradiška se probudila pod debelim, bijelim pokrivačem snijega koji je padao cijelu noć, dio dana, a nastavio je padati i danas. Taj ogrommni bijeli teret s neba prouzročio je i mnoge probleme u prometu, a sretna je okolnost da je za većinu građana nedjelja bilaneradni dan, pa nisu morali razbijati glavu s problemima otkopovanja svojih automobila iz dubokog snijega i odlaženje na posao u teškim zimskim uvjetima.

No situacija je danas u Gradu drugačija. Ulice i staze loše su očišćene, sol ne djeluje zbog niskih temperatura. Postavlja se pitanje, jesu li službe zakazale? Jesu li zakasnile u bacanju soli po cestama? Kako doznajemo od naših slušatelja i čitatelja, ralice su u nekim dijelovima grada i okolice prošle samo jednom dok je snijega bilo malo. Za vas smo u galeriji pripremili snježnu stranu grada, očišćenu i neočišćenu.

Jedino nas vesele školski praznici i djeca koja konačno mogu uživati u snježnim radostima. Zato svi rukavice i kape na sebe i sa saonicama vani se igrati 🙂

no images were found

Komentari
Prethodni članakOdigrano 5. i 6. kolo zimske malonogometne lige Staro Petrovo Selo
Sljedeći članakPozivaju korisnike usluga Socijalne samoposluge