Povijest se ponavlja, kao i prije tri godine orilo se “Inati se Slavonijo” sinoć iz svlačionice nogometaša “Sloge”  nakon velike pobjede u dramatičnoj utakmici protiv momčadi “Nedelišća” u preliminarnom krugu Hrvatskog nogometnog kupa. 

Svega tri dana nakon fantastičnog  debija u 3.HNL, momčad Ive Babića našla se pred novim teškim nogometnim ispitom- kup utakmicom protiv međimurskog “Nedelišća” za ulazak u šesnaestinu finala Kupa. 

Dramu su “Slogaši” na travnjaku “Nedelišća” doživjeli prije tri godine na utakmici Kupa, dramu su doživjeli jučer, ponovno sa sretnim raspletom događaja. Razlika je što su nogometaši “Sloge” bili spretniji i pametniji, pa su  pošteđeni trilera jedanaesteraca jer su pitanje pobjednika uspjeli riješiti u 90 minuta.

Apsolutni heroj utakmice je Filip Bungić koji je s tri pogotka uništio mrežu domaćina, dok se za dramatičnost iznimno kvalitetne utakmice pobrinuo Zdravko Gospočić iznudivši crveni karton. 

Unatoč igraču manje već od 57.minute i dvaju zgoditaka Slunjskog i Martinovića iz “Nedelišća”, neuništivi “Slogaši” predvođeni raspoloženim Bungićem  i Kašljevićem uspjeli su uz dva gola s prvog poluvremena, u drugom zabiti još dva i tako ponovno zaokružiti povijesnu priču u malom Nedelišću. 

Ispit za ispitom polaže mlada momčad novogradiške “Sloge”, sljedeći ispit je drugo kolo 3.HNL i okršaj protiv Vukovara 1991, a što se tiče Hrvatskog nogometnog Kupa “Slogu” čeka šesnaestina finala i utakmica protiv jednog od domaćih prvoligaša kojoj se motivirani Babićevi momci itekako vesele. 

Kakvo je veselje bilo nakon velike pobjede protiv “Nedelišća” možete zaviriti OVDJE

Foto:Arhiva

 

Komentari
Prethodni članakOpćina Nova Kapela raspisala javni poziv za sufinanciranje kupnje ili gradnje obiteljskih kuća
Sljedeći članakAglomeracije Nova Gradiška-Cernik-Rešetari: “Finalizira se prva faza, druga u tijeku”