S Biogarada na moru zadovoljne, iako ne i preplanule, vratile su se predstavnice TZ grada, na čelu s direkotricom Dinkom Matijević i još jednom potvrdile same sebi,ali i nama, kako, ukoliko budemo strpljivi, spremni čekati, ali i ulagati u vlastito znanje, jednoga dana, možemo živjeti od turizma.
Na festivalu koji na najbolji način spaja PLAVU i ZELENU HRVATSKu predstavili su se i predstavnici naših Obiteljsko poljoprivrednih gopsdarstava ( DENIS s lješnjacima, BORNA HALAMBEK, s čudima od kupina, OPG NOVOSELAC,,,), ali i majstori kuhinje restorana Dukat, koji su, ove godine, po prvi puta, uz daleko poznatije i brendirane gatsro delicije, Dalmatince nahranili sa slavonskim čobancem.
Koliko smo bili atraktivni i prepoznatljivi, dokazuju i najrelevantniji predstavnici struke, Ministarstva turizma, Regionalnog razvoja, ali i TZ grada domaćina, koji su poseban interes iskazali upravo za naše proizvode.
Autor: Simonida Tarbuk