Plesni studio Nova Gradiška proteklu subotu 6.4. sudjelovao je na međunarodnom plesnom festivalu u Križevcima pod nazivom KRIŽEVCI DANCE CUP. Bili su dio 1200 plesača koji su se natjecali kroz dva dana.

“Preponosni smo na sve naše plesače koji su ostvarili izniman uspjeh. Reći ćemo samo kako smo se vratili sa velikim brojem zlatnih, srebrnih te brončanih odličja. Natjecali smo se u puno kategorija i teško bi bilo sve spomenuti. Mala i velika grupa su nam obje zlatne ,  a kao najveći uspjeh ovoga natjecanja moramo reći da su obje naše grupe uz još tri sola ušle u MINI GALU NATJECANJA.” – kažu iz Plesnog studija.

Od 10 najbolje ocijenjenih koreografija,  5 je Plesnog studija iz Nove Gradiške što je stvarno neopisiv uspjeh i ogromna čast.

GRUPE I SOLA KOJA SU UŠLE U GALU;

ARABIAN NIGHTS – GRUPA HARMONY NOVA GRDIŠKA

WALKED THROUGH HELL- NOVA GRADIŠKA

TENA KUNF- HAMPSTER DANCE

JAKOV PAVLOVIĆ- SADNESS

IRIS LALIĆ- TOY

Ova gala večer nije bila samo prilika da se slave plesači, već i da se proslavi umjetnost plesa u svojoj najčarobnijoj formi. Plesači su pokazali da su sposobni prenijeti duboku emotivnu poruku kroz pokret, dodirujući sve  na način koji rijetko koji drugi umjetnički izraz može.

Ulazak u gala večer je zasluženo priznanje njihovog predanog rada , puno treniranja i umjetničkog izraza. Iris Lalić osvojila je treće mjesto na Gali.

“Sada nastavljamo dalje sa pripremama za naše predstave, regionalno natjecanje  i za odlazak na svjetsko natjecanje u plesu u Prag na koje krećemo krajem lipnja. Hvala svima koji nas prate i podržavaju, a najviše našim roditeljima.” – naglasili su iz Plesnog studija Marine Mihelčić.

Tekst/Foto: Nataša Ledić

Komentari
Prethodni članakUčenici i profesori Elektrotehničke i ekonomske škole na 2024 SkillME konferenciji u Austriji
Sljedeći članakNova Gradiška: Alkoholiziran narušavao javni red i mir