U prostorijama Gradske organizacije SDP-a Nova Gradiška večeras su se predstavili kandidati ove stranke na predstojećim, lokalnim izborima za Gradonačelnika i Gradsko vijeće Grada Nova Gradiška.

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Vinko Grgić u izbornu utakmicu na predstojećim lokalnim izborima ići će zajedno sa nestranačkim kandidatkinjama Vesnom Đapić i Mirelom Glavaš.

Vesna Đapić vrsna je sportašica, majka dvoje djece, osoba koja je niz godina aktivna u sportu i društvenom životu Grada. Dobitnica je niza prestižnih priznanja i nagrada, a za svoj rad i postignute rezultate nedavno je proglašena najuspješnijom sportašicom Grada Nova Gradiška za 2015. godinu.

Mirela Glavaš, podzetnica je, vlasnica i direktorica Knjigovodstvenog servisa „Kontoar“, tvrtke koja u Gradu djeluje već više od 25 godina, radi s velikim brojem malih i velikih poduzetnika, udruga i građana, a također i zapošljava. Iza nje je, kako je istaknuto, veliko iskustvo i praksa te egzistencija ostvarena isključivo vlastitim radom i u privatnom sektoru.

– Naš je program rad, napredak i prosperitet Grada u svakom smislu riječi. Od gospodarstva, pa svih ostalih segemenata života. Želimo se razvijati, nadoknaditi propušteno, učiniti naš Grad ugodnim mjestom za življenje – istaknuo je kandidat SDP-a za gradonačelnika, poznati novogradiški arhitekt Vinko Grgić.

Uz ove kandidate, SDP na izbore za Gradsko vijeće Grada Nova Gradiška ide i s provjerenim, iskusnim kadrovima poput dr. Ljepše Rakas Vujčić, Milana Mateše, Marijana Radića, ali i novim, nestranačkim kandidatima.

Tako će se na listi ove stranke naći nestranački kanidat, Novogradiščanin Borislav Vidošić, dugogodišnji obrtnik, predsjednik Saveza sportova Nova Gradiška.

Na listi su i kandidati Hrvatskih laburista Stranke rada, predsjednik županijske organizacije ove stranke, umirovljeni časnik Hrvatske vojske Vlatko Greiner te novogradiška poduzetnica Ljiljana Šoh, a u izbornoj „utrci“ pridružit će im se i predstavnici srpske nacionalne manjine.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakRekordna godina za novogradiške Trenkovce!
Sljedeći članakNovi festival “Slavonija fest” ove godine u Slavonskom Brodu!