Obavještavamo sve krajnje kupce Plin Projekta da je 9. srpnja 2020. tvrtka E.ON Hrvatska postala 100%-tnim vlasnikom tvrtke za distribuciju i opskrbu plina Plin Projekt. E.ON je danas treći najveći opskrbljivač plina u Hrvatskoj te jedna od vodećih energetskih kompanija u Europi sa 50 milijuna kupaca u 15 zemalja.

Distributer i opskrbljivač plinom u obvezi javne usluge na području Nove Gradiške i dalje ostaje Plin Projekt, a trenutni ugovorni uvjeti opskrbe plinom u obvezi javne usluge ostaju nepromijenjeni.

Međutim, ulaskom u E.ON-ovu obitelj Plin Projekt Vam je u mogućnosti ponuditi najnižu cijenu plina u Republici Hrvatskoj! Naša tržišna ponuda za kućanstva uključuje:

  • 8,05 posto nižu cijenu plina od cijene plina u obvezi javne usluge koju trenutno imate
  • poklon vjernosti za prvih tisuću kupaca koji sklope novi ugovor o opskrbi

Kako biste ostvarili ovu atraktivnu ponudu koja u Vaš dom donosi značajnu uštedu na režijama, potrebno je popuniti i potpisati obrazac zahtjeva i ugovor o opskrbi plinom, koje je Plin Projekt poštom dostavio svim kupcima na opskrbi.

Popunjen i potpisan obrazac zahtjeva te jedan popunjen i potpisan primjerak ugovora potrebno je povratno poslati u Plin Projekt koristeći priloženu kuvertu s već plaćenom poštarinom. Tko želi, navedenu dokumentaciju isto tako može dostaviti osobno u poslovnice Plin Projekta.

Za više informacija o ovoj atraktivnoj ponudi, kontaktirajte Plin Projekt putem telefona na broj 035 361 999 ili se obratite pismenim putem na e-mail plinprojekt@plinprojekt.hr

Komentari
Prethodni članakKUD „Radinje” Siče: Potrebno je samo malo dobre volje
Sljedeći članakNa području BPŽ zabilježeno je šest novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2