Ukoliko želite kupiti automobil, a ne možete odvojiti veliki iznos novca za novo vozilo, Vlasta MBK prodajni salon rabljenih vozila pravo je mjesto za Vas! Tradicija duga 32 godine, pri odabiru Vašeg vozila jamči sigurnost i izdržljivost. Firma je osnovana 1992. godine, u početcima kao servis tahografa, i auto prijevoz, da bi se prije dvadesetak godina krenulo sa prodajom rabljenih vozila iz uvoza. Rabljeni automobili u prodajnom salonu Vlasta MBK pažljivo su birani, kupljeni i uvezeni iz zemalja EU, sa dokumentiranom poviješću servisa i garantiranom kilometražom, što će Vam olakšati put u traženju vozila koje najbolje odgovara vašim željama i potrebama. Pronađite ih na adresi Požega, Zagrebačka 20 ili nazovite na broj 091 246 4386.

U svakom trenutku u salonu je izloženo više od 20 vozila raznih marki, od Renault Kadjara, Nissan Quashqaia, VW Passata i Tourana, Citroen Berlinga, do Toyote Yaris, Opel Astre, Renault Clia ili Peugeota 207, i mnogih drugih. Važno je naglasiti se pri uvozu sva vozila provjeravaju, pažljivo se biraju vozila prvih vlasnika, bez udesa i bez ili sa vrlo malim postotkom oštećenja, te vozila do prijeđenih 100.000 kilometara! Tako nije rijetkost u salonu vidjeti vozila prvih vlasnika sa prijeđenih 40.000 pa i samo 10.000 kilometara!

Uz sve ove prednosti, u salonu možete obaviti temeljitu provjeru rabljenog automobila prije kupnje, pregledati dokumentaciju, provjeriti stanje vozila, testirati ga u vožnji i razgovarati s prodavačem kako biste bili sigurni da je automobil u dobrom stanju i zadovoljava vaše potrebe. U prodajnom salonu Vlasta MBK, vozilo možete preuzeti po sistemu „ključ u ruke“, jer će prodavač za Vas obaviti sve radnje, od tehničkog pregleda vozila, do registracije!

Komentari
Prethodni članakNova Kapela: U tijeku završni radovi na uređenju mrtvačnice
Sljedeći članakIdu izbori! Plenković najavio raspuštanje Sabora