Organizaciju najveće, najoriginalnije i najraskošnije manifestacije vjenčane tematike u našoj Županiji, a i šire, potpisuje naša Novogradščanka Ljiljana Šoh, vlasnica Salona vjenčanica “Exclusive”.

Pod pokroviteljstvom Brodsko – posavske županije, Grada Nove Gradiške i Turističke zajednice Grada, brojni obrtnici su se danas tijekom dana predstavili u Društvenom domu u sklopu prvog Sajma vjenčanja u našem Gradu. Sve potrebno za vjenčanje: vjenčanice, pozivnice, cvijeće, svijeće, dekoracije, kolači, nakit, zahvalnice, konfeti, limuzine, fotografije i albumi, šminka, frizure … sve što možete zamisliti i poželjeti kao buduća mladenka danas je bilo izloženo.

Svu ponudu i asortiman predstavili su Dalia by Dalia obrt za izradu nakita, Zlatarna Ćiba, Foto stuio “Z”, Kozmetički salon “Helena”, Frizerski salon “Fancy”, Cvjećarnica “Mimoza”, Frizerski salon i brijačnica “Retrika by Marina”, Vizažist Ana Rukavina, Hotel kralj Tomislav i svečana dvorana “Kruna”, Frizerski studio “Stilist”, Dizajn “M” butik eksluzivne ženske odjeće, Frizerski salon “Vanina”, Slastičarnica “Deni”, Alfa Lux rasvjeta za vjenčanja, Frizeski salon “Ana”, Baš super dekoracije i oprema za svečanosti, Frizersko – pedikerski salon “Adri”, Bex limos limuzine i Salon vjenčanica “Exsluzive”.

Revija vjenčanja počela je u večernjim satima, a brojni posjetitelji imali su priliku u svečanoj atmosferi uživati u bogatom programu. Uz brojne izvodžače, publici su se predstavile mlade Novogradiščanke koje su za ovu posebnu prilike uredile vlasnice i djelatnice obrta predstavljenih na sajmu. Dugi niz godina rada i stečenog iskustva črst su temelj na kojem je sva uspješnost i sposobnost došla do izražaja upravo na ovoj reviji. Za posjetitelje je organizirana i nagradna tombola.

Zabavni dio programa upotpunili su Ištvan Varga i Gabrijela Pilić, Plesni studio Marine Mihelčić i Barbara Dautović. Program je vodila Mirna Maras. Riječi dobrodošlice uputila je glavna organizatorica Ljiljana Šoh, koja je svojim entuzijazmom i energičnošću okupila sve sudionike. Svakako je zaslužna za još jednu vrlu uspješnu manifestaciju u našem Gradu!

Komentari