Ugodno i mirno, a ujedno zabavno i primamljujuće – riječi su to koje mogu opisati 19. izdanje, svima itekako poznatih Rock Staraca.

Prekrasan ambijent ukrašen fantastičnom rasvjetom, uz dodatak bala sijena koje osim što su koristile za ukras, dobro su došle  “sjedačima” koji su uz limenku piva uživali u taktovima koji su stizali s pozornice.

Još jedna godina za redom da su Rock Starci tradicija brojnima i da nikada neće nedostajati posjetitelja.

Malo mjesto u našoj Slavoniji doista je postalo okupljalište svih uzrasta koji su sinoć bili počašćeni odličnom glazbom – blues bend The Red Roosters, zagrebački rock duo Gatuzo, Letu štuke i Partibrejkersi – izvođači su apsolutno iznenađenje, koje su svi fantastično prihvatili.

Zadovoljno su se punile čaše kako vodom, tako i “slađim” pićima, okretalo se meso na roštilju, uživalo u neobaveznim razgovorima i upijalo pozitivnu energiju – sve to, popravilo je krvnu sliku.

Oduševljenje i zadovoljstvo nisu krili ni posjetitelji, ni izvođači, ni organizatori, ali ni pokrovitelji manifestacije bezvremenskih rock hitova.

Sljedeće godine se sigurno vidimo na jubilarnim 20. ROCK STARCIMA koji će nas počastiti ogromnom i kvalitetnom dozom dobrih vibracija, glazbe, društva, atmosfere…

Vidimo se!

Komentari
Prethodni članakOštećeni policiji prijavio prijevaru: 25-godišnjak koristio uslugu Taxi službe, a nije platio račun
Sljedeći članakJeste li znali da se 2/3 plantaža voća u EU nalaze u tri države?