Jučer je odigrana utakmica osmine finala Kupa Hrvatske RK NOVA GRADIŠKA – RK NEXE, ( aktualni viceprvak Hrvatske i sudionik EHF Kupa i SEHA lige.

 

Iako je krajnji rezultat 43:22 bila je to uzbudljiva i kvalitetna utakmica i gledatelji su mogli uživati u atraktivnom rukometu.

S obzirom da je RK NEXE, nakon Zagreba, naša najkvalitetnija ekipa, i nastupila je kompletna, cilj naših rukometaša je bio odigrati što kvalitetnije i ostvariti što bolji rezultat.

Prikazanom igrom i pristupom naših rukometaša možemo biti više nego zadovoljni – , naime do oko 50 minute rezultat je bio 17:24, odnosno +7 za Nexe, ali za zadnjih 10 minuta više nije bilo snage, a priliku su dobili i najmlađi igrači.

Za RK Ng su nastupili: Ivan Adamčević, Matej Miletić i Dino Latal – golomani, te igrači, Marko Ćosić 3, Matej Orelj 3, Marko Sertić 2, Zdravko Zaužel 5, Dominik Barun 2, Tin Orelj 2, Igor Mihić 5, Hrvoje Šaško, Karlo Džebić, Karlo Prstačić, Matej Ivičić.

Hendikep je predstavljala i činjenica da, zbog ozljede nije nastupio Mladen Ivanišević, kao ni Kiš i Miletić zbog studentskih obveza.

Komentari
Prethodni članakKako dužnik može pristupiti mjeri otpisa duga/odgodi ovrhe?
Sljedeći članakEdukacija za udruge s područja Grada